Om Sidan

Du som tagit dig hit är förmodligen intresserad av E-commerce i allmänhet, eller en person som funderar på en karriär inom detta område. E-handel är det som växer kraftigast av alla handel idag och av den anledningen har denna sida skapats. Här finner alla som vill både generell samt lite mera ingående information rörande området E-handel och E-commerce. Naturligtvis kommer det inte gå att besvara alla frågor inom detta stora område, men du finner mycket information som kan få dig att tänka i rätt banor innan du satsar på en verksamhet inom detta område

Den information du finner är i form av en förstasida samt en rad olika blogginlägg. På förstasidan får du den generella informationen samt fördelar och nackdelar med att driva E-commerce. När du sedan tar dig an de blogginlägg du finner, hittar du genast mera specifik information inom olika områden rörande denna verksamhet på nätet. Här finner du mycket bra information som kan vara avgörande för dig som funderar på att satsa på en verksamhet inom detta stora område. Det som bara är intresserad av hur saker fungerar och vad som gör att allt blivit så stort med E-handel, kommer också att få en trivsam läsning.

Syftet med denna webbplats

Anledningen till att denna webbplats skapats är att informera om E-commerce och E-handel. Detta då denna typ av verksamhet kraftigt expanderat inom alla områden. Som tidigare nämnts så vänder sig sidan till alla grupper av människor. Här riktas informationen till de som funderar på en karriär inom E-commerce såväl som till de som bara vill läsa om detta stora ämne. Som ett extra syfte med den information som finns, så är detta att skapa en debatt. Precis som med allt i samhället tycker inte alla lika. Alla har inte samma syn och uppfattning om saker. Kan då även denna webbplats bidra till en diskussion rörande E-commerce så är detta alltid ett plus.